VERANDER NUMMER

We willen onze klanten maximale flexibiliteit bieden als ze het aantal gekochte producten willen wijzigen. Hoewel we ons best doen om de juiste maat te geven op het moment van aankoop, begrijpen we dat er situaties kunnen zijn waarin een andere maat geschikter is. Daarom bieden we de mogelijkheid om het nummer te wijzigen binnen 7 dagen vanaf de leverdatum van je bestelling, op voorwaarde dat volgende richtlijnen gerespecteerd worden:

  • Producten moeten in originele staat verkeren: Producten mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. Om door te gaan met de uitwisseling, is het essentieel dat de artikelen nog nieuw zijn, zonder tekenen van slijtage of schade veroorzaakt door gebruik.

  • Compleet: Geretourneerde producten moeten compleet zijn met hun originele verpakking, inclusief doos en verpakking. Voeg alle accessoires en items toe die bij het product zijn geleverd, zoals bijsluiters of handleidingen. Alleen producten die worden geretourneerd met de originele verpakking worden geaccepteerd voor omruiling.

  • Producten klaar voor wederverkoop: Geretourneerde producten moeten in een zodanige staat verkeren dat ze kunnen worden doorverkocht. Dit betekent dat ze geen gebruikssporen of beschadigingen mogen vertonen die doorverkoop in de weg staan. Behandel de producten met zorg en wees voorzichtig bij het testen.

    Om een omruiling aan te vragen, stuur je een e-mail naar info@kalishoes.it , met vermelding van je bestelnummer en de maat die je als vervanging wilt ontvangen. Onze klantenservice helpt je graag met het omruilproces.

    Houd er rekening mee dat de kosten van retourzending vanuit Europa door de klant worden betaald. Om het proces gemakkelijker te maken, kunt u echter een retourlabel reserveren via onze partner-verzendservice of u kunt de verzending zelf regelen. Als u kiest voor zelfverzending, raden we u aan een traceerbare methode te selecteren om ervoor te zorgen dat uw pakket ons magazijn correct bereikt.

    We zijn toegewijd aan het garanderen van maximale klanttevredenheid en zullen er alles aan doen om u te helpen de perfecte maat voor u te vinden. Wij staan tot uw beschikking voor elke vraag of verduidelijking.